De Amersfoortse: Vitaal ondernemerschap (alleen tijdens sessie 1)


Door Josette Dijkhuizen, professor Entrepreneurship Development.

Josette Dijkhuizen zal duurzame inzetbaarheid en de factoren die daar invloed op hebben behandelen aan de hand van het door haar ontwikkelde model en praktijkervaring. Zij heeft langjarig onderzoek gedaan naar factoren die invloed hebben op het succes van ondernemerschap. Een professor die het door haar ontwikkelde model dagelijks in de praktijk brengt en daarmee ondernemers helpt naar een next level van ondernemerschap.

 

De Amersfoortse: De waardevolste klantervaring bij (dreigende) Arbeidsongeschiktheid (alleen tijdens sessie 2). 

Door Henk Boor, Leidinggevende Arbeidsdeskundige dienst, De Amersfoortse.

Henk Boor laat aan de hand van praktijkcasussen zien welke waarde de arbeidsdeskundigen van De Amersfoortse leveren als een ondernemer (dreigt) uit te vallen of gere-integreerd wordt. Slapeloze nachten, geldproblemen,  relatieproblemen… Het meedenken en denken in oplossingen is van onschatbare waarde voor de continuatie van het ondernemerschap.

 

Movir, De wereld van medische acceptatie

Door Liesbeth Wijnvoord, medisch adviseur bij Movir

Als adviseur wilt u het beste voor uw klant. U wijst uw klant op het risico op  arbeidsongeschiktheid, en u gaat op zoek naar de beste aov. Maar wat als het vervolgens niet lukt om die verzekering te sluiten, en de aanvraag om medische redenen wordt afgewezen? Onbegrip bij uw klant en u staat als adviseur machteloos aan de zijlijn. 

Graag neemt Liesbeth Wijnvoord – medisch adviseur bij Movir - u mee in de wereld van
medische acceptatie. Zij legt uit waarom risico-selectie wordt toegepast en hoe dit precies
werkt. Ook krijgt u antwoord op vragen die u mogelijk hebt: Waarom krijgt iemand een
uitsluiting voor een aandoening waarvan hij is genezen? Een aandoening uit het verleden
zorgt voor een beperkte dekking. Hoe leg ik dit uit aan mijn klant, die hier helemaal geen last meer van ondervindt? Liesbeth heeft veel ervaring als medisch adviseur en deed onderzoek naar voorspellers van arbeidsongeschiktheid. Zij verbindt wetenschappelijke inzichten met de dagelijkse praktijk. Deze sessie biedt u relevante kennis en inzichten waardoor u uw rol als adviseur nog beter kunt vervullen.

 

Nedasco, Sociale zekerheid in 2020

Marc Leemberg (Manager Sales & Marketing Nedasco), Marco Pos (Manager Inkomen Nedasco) en Marc Houtman (Teammanager Be Suitable)

In deze interactieve sessie met prikkelende stellingen neemt Nedasco je mee in de actuele ontwikkelingen waaronder de MKB-verzuim-ontzorg-verzekering.

Gespreksleider Marc Leemberg (Manager Sales & Marketing Nedasco) gaat samen met Marco Pos (Manager Inkomen Nedasco) en Marc Houtman (Teammanager Be Suitable) het gesprek aan.

eventdeelnemer inchecken
 eventdeelnemer inchecken