De Amersfoortse:  De Amersfoortse is in 1938 opgericht door Cornelis van de Vlies, een ideële ondernemer uit Amersfoort. Hij geloofde alleen in de best mogelijke dekking voor zijn verzekerden. En daar gelooft De Amersfoortse nog altijd in. Met de beste AOV voor ondernemers, uitstekende verzuim- en inkomensverzekeringen voor medewerkers en een zorgverzekering met 100% vrije zorgkeuze voor iedereen. "Zo helpen we ondernemers, medewerkers en hun families met doorgaan."

FinRust:  FinRust adviessoftware helpt adviseurs om de financiële situatie van particulieren en ondernemers in kaart te brengen en het doelkapitaal te bepalen voor aanvulling op het (vroeg)pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Minimale invoer, snelle DigiD koppelingen en slimme grafieken leiden tot effectief inzicht én een snel proces. Daarnaast kun je met één klik de gevolgen zien van eerder of later stoppen met werken. FinRust rekent namelijk alle pensioenen automatisch om naar de gewenste pensioenleeftijd. Alles in netto bedragen per maand. Dat is wat klanten begrijpen!

Movir: Movir is een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar die zich richt op hoog opgeleide zakelijke en medische professionals. Sinds februari 2015 is Movir er met de Soepel&Zeker AOV ook voor ondernemers. Movir biedt haar verzekeringen aan via onafhankelijke financieel adviseurs. Movir adviseert niet.

Nedasco: Met volmachten van bijna alle verzekeraars behoort Nedasco tot de grootste serviceproviders in schade, zorg en inkomen. Nedasco is een krachtig inkooploket van verzekeringen. Daarnaast biedt Nedasco diverse diensten aan. "Onze formule levert u tijd, gemak en rendement op. Nedasco biedt verzekeringen van alle gerenommeerde verzekeraars. U heeft volledige keuzevrijheid, zo kunt u als financieel adviseur uw klant altijd optimaal van dienst zijn."

Turien & Co:  Turien & Co biedt een uitgebreid pakket verzekeringen aan van meerdere verzekeraars. Wij zijn hierbij de 'gevolmachtigde partij'. Dit betekent dat zij werkzaamheden uitvoeren namens de verzekeraar, zoals het accepteren, wijzigen en beëindigen van verzekeringen en het innen van premies. Naast deze werkzaamheden verzorgen Turien bovendien de schadebehandeling, marketing en verkoop.

registratiepagina evenementen
 registratiepagina evenementen